Uw website niet goed vindbaar in Google?

Is uw website niet goed vindbaar in Google of wil het niet lukken om hoger in de zoekresultaten te komen? Laat Het Online Huis dan een gratis analyse maken van uw website en ontvang een bijpassend advies.

Om meer bezoekers naar uw website te krijgen is het belangrijk om goed vindbaar te zijn. Google is namelijk een actief media, waar uw doelgroep komt met een behoefte. Het is dus belangrijk om aanwezig te zijn als men op uw producten of diensten zoekt. Als u niet goed vindbaar bent wordt u ook niet gemist.

Gratis website scan

Om een goed beeld te krijgen van de ”kracht” van uw website maken wij een website scan. Uw website wordt, op de voor Google (en andere zoekmachines), belangrijke elementen gescand. Dit gebeurd op basis van ongeveer 200 elementen die voor Google bepalen of u wel of niet hoog naar voren moet komen met uw site.

Advies zoekmachine optimalisatie (SEO)website niet vindbaar in Google?

Op basis van de website scan kunnen we u een passend advies geven voor zoekmachine optimalisatie (SEO), waardoor u beter vindbaar wordt en dus meer omzet kunt halen met uw website uit Google.

Vraag de website scan aan door een mail te sturen naar: info@hetonlinehuis.nl met als onderwerp ”Website scan” en geef hierin uw website adres en bedrijf gegevens (bedrijfsnaam, telefoonnummer, contactpersoon en e-mail adres) of door het onderstaande formulier in te vullen. Zodra wij deze hebben ontvangen nemen wij zsm contact met u op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.