Start samen met ons een Google Adwords Campagne & ontvang € 75,- tegoed

 

Google is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste zoekmachine van Nederland. Om een groot kwalitatief bereik op te bouwen voor je website is een Google Adwords campagne dan ook een goede keuze. Je doelgroep is al opzoek naar jou dus het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je doormiddel van een campagne vindbaar wordt. Een Adwords campagne moet je dan ook precies afstemmen op de doelgroep. Zelfs per land, taal en regio is het mogelijk om afzonderlijke campagnes in te zetten. Het werkt simpel: je voert advertenties in voor zoektermen waarop jij zichtbaar wilt zijn. Vertoning kost niets. Pas als de potentiële klant klikt op je advertentie, betaal je de vooraf afgesproken prijs.

De vele mogelijkheden voor een Google Adwords campagne

Wil je niet alleen in de zoekmachine zichtbaar zijn, maar ook op andere sites? Dan kun je ervoor kiezen om jouw campagne ook in het displaynetwerk van Google Adwords in te zetten. Dit levert extra bereik, naamsbekendheid en dus synergie op in combinatie met jouw reguliere campagne. Een ander voordeel van Google Adwords campagne is dat je via Google Analytics alles tot in detail kunt meten en bijhouden. Ook wordt de ROI (Return on Investment) standaard berekend. Die investeringen houdt je zelf overigens in de hand. Je kunt namelijk een maximaal budget aangeven per vertoonde advertentie, maar ook per dag of maand. Een Google Adwords campagne kost je dus nooit meer dan jij wilt.

Synergie door middel van een Google Adwords campagne

Het Online Huis verzorgt voor jou de proactieve bijsturing en optimalisatie van de Google Adwords campagnes op basis van resultaten en ROI’s. Ons doel is maximaal rendement halen uit jouw campagnes. Natuurlijk maken we indien nodig geoptimaliseerde landingspagina’s en adviseren we over conversie optimalisatie van de website. We kijken dus verder dan alleen de campagne, waardoor het resultaat maximaliseert. 1+1=3!

Samenwerking met Google voor Adwords campagnes

Het Online Huis werkt nauw samen met Google om ons als bureau verder te ontwikkelen en om het beste rendement te halen uit de Google Adwords campagnes. Samen met een campagne specialist van Google voeren we actief campagne management op de Google Adwords campagnes. Bovendien ontvang je bij het opstarten van een campagne € 75,- gratis advertentietegoed!

GOOGLE ADWORDS DIENSTEN

YouTube video & Google advertising

Google Adwords zoeknetwerk

Display campagne (Google Adwords)

Google Remarketing

Dynamische Remarketing

Google Shopping

Online-marketeer-doetinchem-Desley

Desley Hoornstra

Online marketeer

Neem contact met ons op

Desley is één van onze meest ervaren online marketeers en kan je alles over de mogelijkheden rondom e-mail marketing vertellen. Neem vrijblijvend contact met Desley op om hierover te sparren.

0314-640792

Een paar kleine dingen waardoor je je bij ons thuis voelt

Transparante werkwijze

Transparantie is bij Het Online Huis een belangrijke voorwaarde om samen online te werken. Je krijgt een helder beeld van wat je van ons kunt verwachten. Geen verrassingen, maar een concreet plan van aanpak met duidelijke stappen om gezamenlijk te werken aan het beste eindresultaat.

Compleet ontzorgen

Een nieuwe huisstijl, merk- of productbekendheid opbouwen, goed vindbaar worden of online succesvol(ler) worden. Bij Het Online Huis kunnen wij jou compleet ontzorgen. Wij hebben alle online marketing kennis, ontwikkelaars, designers en ervaring onder één dak!

Competitief

Naast online marketing heeft Het Online Huis ook veel commerciële ervaring in huis. Het halen van commerciële en online marketing doelstellingen is voor ons dus geen onbekend terrein. Daarbij focussen wij ons niet op hoeveelheden bereik maar op kwalitatief bereik.

GOOGLE ADWORDS PROJECTEN

Een kleine greep uit onze Google Adwords projecten

Het Online Huis werkt voor bedrijven door heel Nederland. Onder andere bedrijven uit de regio Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, Driebergen, Katwijk, Utrecht en Rotterdam Nederland gingen u voor. Zie onderstaand een aantal voorbeelden van bedrijven waarvoor wij de online marketing strategie uitzetten & uitvoeren.