Het Online Huis, een nieuw ”full- service internetbureau” uit Doetinchem.

Na jaren actief te zijn geweest- en gespecialiseerd te zijn geraakt in online marketing, is het idéé ontstaan om een full- service internetbureau op te zetten. We kregen vaak de vraag van bedrijven of we niet alleen hulp konden bieden met bijvoorbeeld het optimaliseren van een website of het uitzetten van Google adwords, maar of we ook konden zorgen voor een Het Online Huiscompleet nieuwe site of social media pagina. We merkten dat bedrijven behoefte hadden aan één contact persoon voor alle online middelen.

Bij Het Online Huis kunnen bedrijven terecht voor al hun online activiteiten. Van social media tot display marketing (online adverteren) van een nieuwe websites, webshop of apps tot zoekmachine optimalisatie (SEO). Naast het adviseren en uitvoeren helpen we bedrijven ook met het bijhouden van webstatistieken en het onderhouden/ bijsturen van campagnes Onze slogan is daarom ook ”al uw online hulp onder één dak”.

Aanpak

Omdat wij streven naar het beste advies en naar de beste uitvoering van uw campagne, maken wij altijd eerst een afspraak om kennis te maken en uw behoeftes/ doelstellingen te inventariseren. Vervolgens zullen wij onze specialisten raadplegen om vervolgens een passende oplossing aan u te presenteren. Naar aanleiding en bij goedkeuring van de gepresenteerde mogelijkheden zullen we overgaan tot technische uitvoering. U wordt door desgewenst wekelijks of maandelijk op de hoogte gehouden van de score vanWebstatistieken uw campagne doormiddel van een rapportage.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om kennis te maken en krijg €75 euro tegoed voor Google adwords..

 

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.