De nieuwe website, gebouwd en geoptimaliseerd door Het Online Huis, is naar een paar dagen online te zijn gezet gelijk goed vindbaar in de zoekresultaten van Google.

Voor het net gestarte bedrijf, Eigentijdse Design Meubelen uit Doetinchem, heeft Het Online Huis onlangs een nieuwe website gebouwd en de zoekmachine optimalisatie (seo) voor haar rekening genomen. Afgelopen zondag ging de website www.eigentijdsedesignmeubelen.nl online. Ondanks dat het voor ons nog een testdag was, werd hij al wel door de robots van Google meegenomen in de zoekresultaten. Dit resulteerde al gelijk in een aantal nummer 1 en andere top posities in Google op de voor Eigentijdse Design Meubelen belangrijke zoektermen. Een snel en mooi resultaat op zoektermen met sterke concurrentie.

Eigentijdse Design MeubelenZoekmachine optimalisatie (seo) resultaten

Eigentijdse Design Meubelen is een nieuw bedrijf dat zich met hun duurzame, steigerbuizen meubels richt op de particuliere markt.  De eigenaren van EDM hebben ervoor gekozen om geen fysieke maar een online kantoor/ winkel te openen. Samen met Het Online Huis hebben ze de strategie neergezet om hun doelgroep op een goede manier te bereiken en omzet te halen uit hun website. Na aanleiding van de inventarisatie is naar voren gekomen dat Google hierin een belangrijk onderdeel is. Door de vindbaarheid in Google kunnen ze heel gericht hun doelgroep bereiken, wat meer omzet oplevert. Het Online Huis heeft in het proces de website ontwikkelt en de zoekmachine optimalisatie toegepast.

Techniek

Voor de website van EDM is er gekozen om met een open source CMS (content management systeem) te werken. Het is voor de eigenaren van EDM is het een makkelijk te gebruiken CMS, er hangt een interessante investering aan en het is ideaal voor de zoekmachine optimalisatie (seo). Verder zijn er handige modules toegevoegd om bijvoorbeeld de producten te promoten via Social Media. Ook is er rekening gehouden vmet mobiele gebruikers.

Content

Voor het design van de website is er samen gewerkt met Fase2, die onder andere het logo en de buttons van de website heeft ontworpen. De teksten en foto’s zijn aangeleverd door de eigenaren van EDM, vanwege de product en markt kennis. Het Online Huis heeft ze omgezet naar zoekmachine vriendelijke (”Google proof”) teksten en op de juiste manier toegepast in het CMS.

OnderhoudWebsite EDM

Om de goede vindbaarheid te handhaven en om te blijven groeien in Google, blijft Het Online Huis werken aan de website. Er zal de komende tijd gewerkt worden om de website nog relevanter te maken en eventueel uit te breiden op andere zoektermen. Op basis van maandelijkse analyses en rapportages blijven we de campagnes aansturen en EDM op de hoogte houden.

Webshop

Naast de website, komt er binnenkort ook de mogelijkheid om direct online een bestelling te doen middels een webshop. Momenteel is het alleen mogelijk via een offerte aanvraag een product aan te schaffen bij EDM. De webshop is nog in ontwikkeling.

 

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.