Het voordeel van online marketing is dat je heel gericht je doelgroep kunt bereiken en dat het  goed meetbaar is. U kunt dus heel gericht uw reclame euro’s investeren en meten of uw investering rendement oplevert. Voor het bijhouden van webstatistieken werkt Het Online Huis standaard met Google analytics.

Met Google analytics kunnen we veel verschillende webstatistieken bijhouden. Een aantal voorbeelden zijn; hoeveel (unieke) bezoekers komen er op een website, waar komen de bezoekers vandaan, hoelang blijven ze op uw website, welke pagina’s bezoeken ze, hoeveelheid aan verkopen en nog veel meer. Met deze webstatistieken kunnen we campagnes dagelijksWebstatistieken analyseren en aansturen om een campagne nog succesvoller te laten renderen. U krijgt van ons naar wens wekelijk of maandelijks een rapportage zodat u zelf ook de webstatistieken in de gaten kunt houden.

Keyword analyse

Keywords zijn een belangrijk onderdeel in het voortraject bij het bouwen en optimaliseren van een website of webshop. Keywords zijn een belangrijk onderdeel van de content waar de zoekmachine uw website op beoordeeld.  Het is belangrijk om keywords te vinden die aansluiten op uw producten en diensten en waar ook een potentiële vijver voor is om uit te vissen. Wij helpen u met het vinden van de juiste keywords en daarnaast zullen de voor u belangrijke keywords  samen met uw projectmanager gecontroleerd worden op potentie. Grote hoeveelheden aan zoekers hoeft niet altijd te betekenen dat ze ook potentieel interessant voor u zijn. Het gaat om de kwaliteit van de zoeker. Neem contact met ons op voor een keyword analyse.

 

Offerte aanvragen


Affiliate marketing receptionisteVraag een offerte aan!
Graag geven we u een reële
inschatting van de benodigde
middelen, investering en resultaten
.
offerte-aanvragen

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.