Online marketing strategie & uitvoering

Online marketing inzetten voor je bedrijf

De ene optie is dat jouw bedrijf investeert in online marketing maar er getwijfeld wordt aan het resultaat. De andere optie is dat jouw bedrijf niet actief is met online marketing maar zoekt naar een strategie. De oplossing hiervoor bieden wij (Het Online Huis) want wij weten hoe belangrijk een goede strategie is. We proberen marketing creatief in te zetten en ook werken we met de nieuwste ontwikkelingen.

Strategie en uitvoering voor online marketing  

Door onze full-service aanpak kan er met online marketing een ideale mix worden uitgezet. Het Online Huis is ervaren in het neerzetten van een strategie die aansluit op de behoefte en doelstelling voor verschillende ondernemers. We kunnen je helpen bij het inzetten van meerdere middelen, denk daarbij aan; Google Adwords campagnes, zoekmachine optimalisatie (SEO) en social media advertising. Wij zorgen ervoor dat jouw online aanpak aansluit op jouw behoefte en doelstellingen.

Meetbaarheid, maatwerk & flexibiliteit 

Het voordeel van verschillende marketing middelen is dat je heel gericht je doelgroep kunt bereiken maar ook dat het goed meetbaar is. Elke euro dient zo goed mogelijk geïnvesteerd te worden. Het rendement van een campagne is vaak goed meten, maar we kunnen het resultaat ook voor je inzichtelijk maken.

De behoefte en de doelstelling(en) van jouw bedrijf staan bij ons centraal. Om samen succesvol te ondernemen bekijken we per case welke werksituatie er nodig is om doelstellingen te halen. Het werken op locatie door één (of meer) van onze specialisten behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheid. We geloven niet in standaard oplossingen! Het Online Huis werkt met o.a. Google Analytics om jouw campagne inzichtelijk te maken en daarnaast kunnen we hier periodiek rapportages voor verzorgen.

Online marketing samenwerkingen

Het Online Huis werkt nauw samen met verschillende partijen zoals bijvoorbeeld Google. Dit zorgt ervoor dat wij als internet marketing bureau ons verder kunnen ontwikkelen maar ook om het beste rendement uit online campagnes te halen. Wij werken samen tekstschrijvers en copywriters om jouw online marketing strategie ook van content te voorzien. Content is een belangrijke gedeelte van jouw online strategie. Wij kunnen alle onderstaande tools inzetten voor de online marketing strategie. Het is niet voor niets een full-service bureau..

ONLINE MARKETING DIENSTEN

Online marketing

Content marketing

Zoekmachine optimalisatie

E-mailmarketing

Social media marketing

Remarketing

Google Adwords campagne

Conversie optimalisatie

Monitoring

Online-marketeer-doetinchem-Desley

Desley Hoornstra

Online marketeer

Neem contact met ons op

Desley is één van onze meest ervaren online marketeers en heeft zowel vele jaren commerciële ervaring als marketing ervaring opgedaan. Het neerzetten van de juiste online marketing strategie en het halen van doelstellingen zijn voor hem bekend terrein. Neem vrijblijvend contact met Desley op om hierover te sparren.

0314-640792

Een paar kleine dingen waardoor je je bij ons thuis voelt

Compleet ontzorgen

Een nieuwe huisstijl, merk- of productbekendheid opbouwen, goed vindbaar worden of online succesvol(ler) worden. Bij Het Online Huis kunnen wij jou compleet ontzorgen. Wij hebben alle online marketing kennis, ontwikkelaars, designers en ervaring onder één dak!

Transparante werkwijze

Transparantie is bij Het Online Huis een belangrijke voorwaarde om samen online te werken. Je krijgt een helder beeld van wat je van ons kunt verwachten. Geen verrassingen, maar een concreet plan van aanpak met duidelijke stappen om gezamenlijk te werken aan het beste eindresultaat.

Competitief

Naast online marketing heeft Het Online Huis ook veel commerciële ervaring in huis. Het halen van commerciële en online marketing doelstellingen is voor ons dus geen onbekend terrein. Daarbij focussen wij ons niet op hoeveelheden bereik maar op kwalitatief bereik.

ONLINE MARKETING PROJECTEN

Een kleine greep uit onze online marketing projecten

Het Online Huis werkt voor bedrijven door heel Nederland. Onder andere bedrijven uit de regio Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, Driebergen, Katwijk, Utrecht en Rotterdam Nederland gingen u voor. Zie onderstaand een aantal voorbeelden van bedrijven waarvoor wij de online marketing strategie uitzetten & uitvoeren.

Menu