Social Media nemen steeds meer een deel van ons leven in. Tegenwoordig heeft  70% van de Nederlanders gemiddeld 2 Social Media-accounts.

Social media is een verzamelnaam voor het verspreiden van informatie via verschillende internet toepassingen. Niet alleen teksten maar ook geluiden zoals muziek en beeld zoals video’s worden via de verschillen social media website met elkaar gedeeld. De woorden ”social” en ”media” zeggen het al, het is een hele persoonlijke manier van informatie verspreiden aan uw netwerk. Het is ook een snelle en effectieve manier op uw netwerk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen een bedrijf. Naast het bestaande netwerk zijn er veel verschillende mogelijkheden om uw netwerk uit te bereiden. Bijvoorbeeld doordat uw netwerk uw informatie gaat ”liken” en ”delen” kunnen de connecties van uw netwerk uw informatie krijgen. Het verspreid zich hierdoor als ware als een olie vlek.

Social media

 

 

Voorbeelden van Social Media

Verschillende voorbeelden van bekende Social Media platforms zijn Hyves, Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube maar ook Wikipedia en Myspace. Naast de bovenstaande mogelijkheden heeft Social Media  ook verschillende betaalde manieren om uw bedrijf, producten, diensten en website te promoten. Het is namelijk mogelijk om bijvoorbeeld door middel van social advertising ook wel ”social ads” genoemd uw doelgroep heel gericht te bereiken.

We bespreken graag de mogelijkheden en de do’s en dont’s met Social Media specifiek voor uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze Social Media diensten:

  • Uitzetten pagina’s
  • Design pagina’s
  • Content verspreiden
  • Like en deel acties uitzetten
  • Uitzetten social ads
  • Statistieken bijhouden

 

Offerte aanvragen


social media receptionisteVraag een offerte aan!
Graag geven we u een reële
inschatting van de benodigde
middelen, investering en resultaten
.
offerte-aanvragen-social-media

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.