Zoekmachine optimalisatie (SEO) bureau

Het Online Huis is van origine een zoekmachine optimalisatie bureau en met meer dan 10 jaar ervaring een ware SEO specialist te noemen. SEO staat voor Search Engine Optimization, vrij vertaald in het Nederlands; zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je website of webshop organisch vindbaar wordt in de zoekresultaten van zoekmachines als Google. Doormiddel van het eigen algoritme beoordeeld Google op basis van 200+ factoren hoe iedere website organisch gevonden wordt. Met meer dan 75% van de clicks naar de website, is “organisch vindbaar zijn”’ het belangrijkste onderdeel om online bezoekers te vinden en te binden. Aangezien Google vraag en aanbod aan elkaar verbindt is het voor bedrijven, een ontzettend belangrijk communicatie kanaal. Zet je zoekmachine optimalisatie goed in, dan leidt dit tot kwalitatieve, geselecteerde bezoekers op je website of webshop en dus ook meer conversie(s). Daarmee is zoekmachine optimalisatie het belangrijkste acquisitie kanaal om online omzet te genereren.

 

Wanneer je zoekmachine optimalisatie uit laat voeren door een SEO specialist kan dit leiden tot meer dan 200% meer leads of online omzet

 

Wil jij weten hoe vindbaar jouw website is en door Google beoordeeld wordt? Of ben je benieuwd naar je organische vindbaarheid op basis van jouw producten en diensten? Vraag dan een SEO scan of “vindbaarheid analyse” via onze website aan.

Zoekmachine optimalisatie SEOKwalitatief bereik door zoekmachine optimalisatie

Zoekmachines als Google leveren een kwalitatief bereik voor jouw website, aangezien de doelgroep specifiek opzoek is gegaan naar jou. Het is dus van groots belang dat je op de juiste tijd en op de juiste plek bent. Maar wat is de juiste plek in Google? Kijk jij wel eens verder dan de eerste pagina in de zoekresultaten? Juist, de eerste pagina met organische zoekresultaten is de plek waar je moet staan. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je hier ook daadwerkelijk terecht komt.

Gratis SEO Quickscan

Hoe wordt jouw website beoordeeld door Google? Geen idéé? Vraag de gratis SEO Quickscan aan. Krijg op basis van 40+ factoren inzichtelijk hoe je website momenteel organisch door Google gewaardeerd wordt en wat de verbeterpunten zijn.

Liever direct bellen met onze SEO specialist voor advies of een offerte bel: 0314-640792

  Wist je dat:

  1
  Kijkt alleen op de eerste pagina van Google
  1
  Kijkt alleen naar de eerste 5 zoekresultaten in Google
  1
  Klikt op de eerste positie in Google

  ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DIENSTEN

  SEO vriendelijke teksten

  Website optimalisatie

  Linkbuilding

  Zoekwoorden analyse

  Vindbaarheid & concurrentie analyse

  Monitoren, onderhouden en rapporteren

  Social Media

  Google ‘Mijn bedrijf’

  Conversie optimalisatie

  Hoe word je organisch goed vindbaar in Google?

  Een vraag die niet in één zin te beantwoorden is. Zoekmachines als Google beoordelen iedere website periodiek op meer dan 200 factoren verdeeld onder; techniek, content & populariteit. Om organisch goed vindbaar te worden in zoekmachines als Google is het belangrijk om hier zoveel als mogelijk je website op te optimaliseren.

  Zoekmachine optimalisatie; content

  Content is van de drie hoofdfactoren de basis en voor zoekmachine optimalisatie essentieel. De content die jij op je website vermeld zorgen ervoor dat de website in de organische resultaten geïndexeerd worden. Zorg jij dat jou content aansluit op het zoekgedrag van je doelgroep, breng je vraag en aanbod bij elkaar. De keuze in zoektermen en het schrijven van de juiste content is dus essentieel voor zoekmachine optimalisatie. De zoektermen die jouw doelgroep gebruikt behoren terug te komen in de belangrijkste landingspagina van de website. Deze zoekwoorden zijn essentieel voor de kwaliteit van de bezoekers die je naar je website begeleid. Juiste zoekwoorden hebben dus ook effect op de conversie (rendement) uit je website. Zoekmachine vriendelijke content is dus een zeer belangrijke factor voor goede zoekmachine optimalisatie.

  Zoekmachine optimalisatie; techniek

  Naast de juiste zoekterm keuze en de zoekmachine vriendelijke, is ook de techniek erg belangrijk voor zoekmachine optimalisatie. Is jouw website mobiel, tablet en desktop vriendelijk? (check de mobielvriendelijk test van Google) Hoe snel is je website? Is je website gehost op een veilige verbinding en beschikt het over een SSL certificaat?  Belangrijk voor de vindbaarheid in het organische gedeelte van Google maar ook voor de gebruiksvriendelijkheid. Websites die mobiel vriendelijk zijn en snelle laadtijd hebben krijgen voorrang op de concurrerende websites in de zoekresultaten. Zonder een technisch goed CMS (content management systeem) kun je niet voldoen aan het verwerken van goede content. Techiek is dus samen met content de basis van zoekmachine optimalisatie.

  Bijhouden zoekmachine optimalisatieZoekmachine optimalisatie (seo)

  De website blijven optimaliseren is belangrijk bij zoekmachine optimalisatie. Google verandert het algoritme een aantal keren per jaar. Een aantal onderdelen als techniek, content en populariteit zijn terugkerende factoren waarop Google jouw website beoordeelt.  Het is dus belangrijk om jouw website constant te optimaliseren naar de smaak van Google.

  Het Online Huis is een full- service internetbureau dat je constant kan helpen met het optimaliseren, onderhouden en meten van jouw website. Je krijgt wekelijks of maandelijks een overzicht van jouw programma. Het rendement van zoekmachine optimalisatie is heel goed te meten met Google Analytics.

  Online-marketeer-doetinchem-Desley

  Desley Hoornstra

  Online marketeer

  Neem contact met ons op

  Desley is een ervaren SEO Specialist. Wil je beter vindbaar worden in zoekmachines als Google en zoekmachine optimalisatie? Neem vrijblijvend contact op met Desley om te sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf of voor SEO advies.

  0314-640792

  Een paar kleine dingen waardoor je je bij ons thuis voelt

  Transparante werkwijze

  Transparantie is bij Het Online Huis een belangrijke voorwaarde om samen online te werken. Je krijgt een helder beeld van wat je van ons kunt verwachten. Geen verrassingen, maar een concreet plan van aanpak met duidelijke stappen om gezamenlijk te werken aan het beste eindresultaat.

  Compleet ontzorgen

  Een nieuwe huisstijl, merk- of productbekendheid opbouwen, goed vindbaar worden of online succesvol(ler) worden. Bij Het Online Huis kunnen wij jou compleet ontzorgen. Wij hebben alle online marketing kennis, ontwikkelaars, designers en ervaring onder één dak!

  Competitief

  Naast online marketing heeft Het Online Huis ook veel commerciële ervaring in huis. Het halen van commerciële en online marketing doelstellingen is voor ons dus geen onbekend terrein. Daarbij focussen wij ons niet op hoeveelheden bereik maar op kwalitatief bereik.

  ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE PROJECTEN

  Een kleine greep uit onze zoekmachine optimalisatie projecten

  Het Online Huis werkt voor bedrijven door heel Nederland. Onder andere bedrijven uit de regio Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, Driebergen, Katwijk, Utrecht en Rotterdam Nederland gingen u voor. Zie onderstaand een aantal voorbeelden van bedrijven waarvoor wij de zoekmachine optimalisatie voor uitvoeren.