De afkorting SEM staat voor search engine marketing. SEM diensten staan voor alle mogelijkheden op het gebeid van zoekmachine marketing. Meer omzet uit uw website of webshop halen? SEM diensten bieden de uitkomst!

Bij termen als SEM diensten, SEO en SEA (adwords) begint niet direct bij iedereen een lampje te branden. Toch komt iederen ze dagelijks tegen. SEM ”diensten” is een verzamelnaam voor alle verschillende mogelijkheden met zoekmachine marketing. SEO en SEA zijn daarin de verschillende groepen. Met SEM diensten kunt u heel gericht uw doelgroep bereiken, omdat uw doelgroep zelf een behoefte aangeeft in de zoekmachine. Als u deze doelgroep op een goede manier bereikt levert het u automatisch veel meer rendement op.

Verschillen tussen beide SEM diensten:

SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO), ook wel SEO, staat voor search engine optimization. Hierbij komt het organische gedeelte van een zoekmachine om de hoek kijken. Het organische gedeelte van een zoekmachine werkt op basis van website optimalisatie. Google beoordeelt een website op rond de 200 verschillende disciplines, voordat hij u een positie geeft in de zoekresultaten. Hierin veranderd Goole ook jaarlijks een aantal keer.  Zoekmachine optimalisatie om goed gevonden te worden in Google is een must. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden met deze SEM dienst contact op of lees meer..

SEA

Zoekmachine adverteren (SEA), (SEA) staat voor search engine advertising, wat vaak met AdWords gebeurt. AdWords is het betaalde gedeelte van Google, maar u komt ook desbetreffende advertenties tegen op websites als Marktplaats en Social Media als Facebook en Twitter. U betaald vaak op basis van ”coste per click”. De meest gebruikte zoekmachine met AdWords in Nederland is Google. Adwords zijn een zeer snelle- en effectieve manier om goed gevonden te worden. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden met deze SEM dienst contact op of lees meer..

Zoekmachine optimalisatie SEO

 

Offerte aanvragen


Affiliate marketing receptionisteVraag een offerte aan!
Graag geven we u een reële
inschatting van de benodigde
middelen, investering en resultaten
.
offerte-aanvragen

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.