Websites & Webshops met resultaat

Strategie, concept & webdesign

 

Het internet is niet meer weg te denken uit de zakelijke markt. Iedereen heeft tegenwoordig naast een fysieke plek om een bedrijf, product of dienst te promoten ook een online kantoor of etalage nodig. Het Online Huis is een full- service internetbureau dat u kan helpen met het ontwikkelen van een concept- en het maken van een website, webshop of app.

Conceptontwikkeling en uitvoeringWebsite webshop app

Om een website, webshop of app te ontwikkelen is het belangrijk om uw behoeftes te inventariseren en de markt te analyseren. Door middel van een inventarisatiegesprek en analyse kunnen we toewerken naar een concept. Mocht het concept naar tevredenheid zijn, dan kunnen wij dit concept omzetten in een technische realisatie. We zullen bij uitvoering van uw concept altijd rekening met de laatste optimalisatie ontwikkelingen. Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw doelgroep niet op uw website terecht komt.

Verbetering & aanpassing huidige situatie

U heeft een bestaande website maar bent niet tevreden over bijvoorbeeld het design, optimalisatie of technische mogelijkheden? Het Online Huis helpt u graag dit probleem op te lossen. Naar aanleiding van een inventarisatie zullen onze specialisten zich buigen over de mogelijkheden. Zodra het concept is gepresenteerd en goedgekeurd kunnen we over gaan tot de Website webshop app tablet iphoneuitvoering.

Optimalisatie

Optimalisatie van een website of webshop kan u veel meer rendement opleveren. Website optimalisatie vergt veel kennis en ervaring. De specialisten van Het Online Huis zorgen bij het bouwen van een website of webshop ervoor dat de site voldoet aan de laatste optimalisatie eisen van de zoekmachines. Daarnaast is het belangrijk om dit te blijven onderhouden aangezien de zoekmachines de optimalisatie normen constant veranderen… Lees meer

Webdesign

Wij werken met professionele webdesigners die er niet alleen voor zorgen dat u website er mooi uitziet. Bij webdesign zorgen we er ook voor dat uw website functioneel- en binnen de optimalisatie normen blijft.

Webteksten

Goede webteksten zijn een zeer belangrijk onderdeel van uw website. U beschrijft hiermee uw producten of dienstverlening en deze content is ook belangrijk voor de vindbaarheid van uw website. Onze online tekstschrijver is gespecialiseerd is het schrijven van teksten en zorgt ervoor dat ze gelijk zoekmachine-proof zijn.

Social Media

Social Media is en wordt steeds belangrijker in het dagelijkse leven en ook voor bedrijven om zich te presenteren. Wilt u Social Media-tools toevoegen aan uw website of wilt u meer weten over de mogelijkheden met social media? Neem dan contact op of klik hier voor meer informatie.

Creëer meer online beleving met de 360 Business Tour

De  360 business Tour is een snelle, gebruiksvriendelijke en vertrouwelijke manier van informatieoverdracht. Met de 360 business tour geeft u particulieren of bedrijven, via uw website, een inkijk in uw bedrijf, vereniging, school of instelling. Hierdoor bouwt u al direct een persoonlijk en vertrouwelijke band op met uw doelgroep voordat u ook maar iets van elkaar weet. lees meer..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu