Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA) staat voor search engine advertising, wat vaak met AdWords gebeurt. AdWords is het betaalde gedeelte van Google, maar u komt ook desbetreffende advertenties tegen op websites als Marktplaats en Social Media als Facebook en Twitter. De meest gebruikte zoekmachine in Nederland is Google.

Google is een actief medium, dit houdt in dat hier alleen mensen komen met een bepaalde behoefte. Zoekmachine adverteren (SEA) is een zeer snelle en effectieve manier om goed gevonden te worden in Google. Daarin verschilt het met zoekmachine optimalisatie (SEO) wat vaak een langere tijd nodig heeft. Een ander verschil met zoekmachine optimalisatie (SEO) is dat het

Zoekmachine adverteren SEA (adwords)adverteren in zoekmachines meestal werkt op basis van ”cost per click”. Dit betekent dat u pas gaat betalen als er iemand op uw boodschap heeft geklikt. U vindt de AdWords bij Google boven- of onder de zoekresultaten.

Zoekwoorden analyse

Met zoekmachine adverteren(SEA) kunt u heel gericht uw doelgroep bereiken omdat u zelf kunt aangeven waarop u gevonden wilt worden. Om erachter te komen wat een interessante lead is voor uw bedrijf is het belangrijk een goede zoekwoorden analyse te maken.

Het Online Huis is een full- service internetbureau en heeft de specialisten en middelen in huis om uw (SEA) campagne tot een renderende campagne te maken. Wij zullen uw campagne tussentijds blijven meten en aansturen voor een optimaal rendement. U krijgt hiervan desgewenst wekelijks of maandelijks een overzicht. Het rendement van zoekmachine adverteren is goed te meten met Google Analytics. Neemt contact met ons op en ontvang €75 euro tegoed voor Google AdWords campagne.

Onze diensten: zoekmachine adverteren (SEA)

Samenwerking met Google

Het Online Huis werkt nauw samen met Google om ons als bureau verder te ontwikkelen en om het beste rendement te halen uit de Google Adwords campagnes. Samen met een campagne specialist van Google voeren we actief campagne management op de Google Adwords campagnes. Bovendien ontvang je bij het opstarten van een campagne € 75,- gratis advertentietegoed!

Adverteer in Google & ontvang € 75,- starttegoed

Wie gingen je voor

Verschillende bedrijven uit de regio Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht maar ook de rest van Nederland gingen je voor. Zie onderstaand een aantal voorbeelden van bedrijven waarvoor wij Adwords campagne management hebben gevoerd.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.